Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Etuja jäsenille AAPT:n yhteistyökumppaneilta

Autoalan Palvelutuottajat ry on tekee yhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Muut jäsenedut, katso tästä 

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL)

SATL on autoalan ammattilaisten ja asiantuntijoiden yhteistyö- ja koulutusjärjestö. AAPT:n jäsenet voivat osallistua jäsenhinnalla SATL seminaareihin.

Jäsenille tarjolla koulutusta etuhinnoin, katso lisää ja tilaa SATL koulutus.

SATL julkaisee autoalan ammattikirjallisuutta ja osallistuu alan lainsäädännön ja opetuksen kehittämiseen. Katso lisää ja tilaa: SATL:n verkkokauppa

Katso lisää »

Vitec Futursoft Oy

Vitec Futursoft Oy on ohjelmistotalo, joka toimittaa ja kehittää toiminnanohjausjärjestelmiä korjaamoille ja varaosaliikkeille.

Etsimme ja löydämme ratkaisuja. Tehostamme prosesseja, nopeutamme toimintoja ja tuomme laatua päivittäiseen tekemiseen. MiniFutur- ja ProFutur-ohjelmistojemme avulla autamme asiakastamme säästämään aikaa eli rahaa – ja keskittymään oman yrityksen tulokselliseen pyörittämiseen.

Autoalan Palvelutuottajat on neuvotellut jäsenliikkeille etuja AutoFutur-ohjelmistoon liittyen.

 

Cora Refinish tarjoaa ratkaisuja vauriokorjauksen ammattilaisille.

Laadukkaat tuotteet, tekninen osaaminen, laaja asiantuntemus sekä ratkaisukeskeinen asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä.

Lue lisää »

KED Finland Oy - Autorekry

Autorekry rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Rekrytoiva koulutus, työssäoppimispaikat, suorahakupalvelut, vuokratyövoima.

Lue lisää »

Autorekry Oy on osa KED Finland -konsernia. KED Finland on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on erikoistunut autoalan organisaatioiden ja henkilöstön kehitykseen. Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus autoalalta ja kaikki näinä vuosina hankittu osaaminen on teidän käytössänne.

Lue lisää »

Go-Parts Oy

Go-Parts Oy on auto- ja teollisuudenalan maahantuonti- ja tukkuliike.

Asiakkaista huolehtiminen on ollut aina kasvavan yrityksemme perusta. Me emme myy vain tuotteita ja palveluita, me luomme asiakassuhteita, joista pidämme kiinni.

Lue lisää »