AAPT:n Syyspäivän terveiset

AAPT:n Syyspäivä 8.10.2022 osoittautui oheisohjelmaltaan onnistuneeksi kokonaisuudeksi.  Esitykset olivat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia ja ajatustenvaihto vilkasta. Hauskaakin ehdittiin pitää. Tästä on hyvä jatkaa!

Aluksi kuulimme toiminnanjohtaja Harri Saastamoisen katsauksen alan markkinatilanteesta, työvoiman saatavuuden keinoista, AAPT:n  huolto- korikorjaamojaoksien ohjausryhmien toiminnasta sekä muuttuvasta EU-asetuksen määräyksestä tarjota riippumattomille toimijoille rajoittamaton ja standardoitu pääsy korjaus- ja huoltotietoihin (turvallisuus ja varkaudenesto). Suunnitelmien mukaan SERMI pitäisi olla käytössä 8/2023, kerroimme tästä tiedotteessamme kesäkuussa.

Ihminen ensin, vaikka kyse on autosta

Iltapäivällä perehdyimme kohtaamisten kehittämiseen Content Unionin Sari Siikanderin ja Marjuska Kaukomiehen johdolla. Esitys vei mukanaan ja kutkutti nauruhermoja, mutta pohdimme myös koko joukolla kysymystä, mikä auttaisi minua viemään yritystäni tässä ajassa eteenpäin.

Syyspäivä jatkui  sääntömääräisellä syyskokouksella, jossa valittiin puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2023. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Mikko Rytkönen, Raskaspari Oy ja Harri Heilimä, Heilimä Evo Oy.  Puheenjohtajana jatkaa ensi vuonna Taneli Hakkarainen, Alppilan Autohuolto Oy.
Virallisen kokouksen jälkeen päästiin kokeilemaan, kenellä parhaiten on Sihti kohdallaan ja illan päätteeksi kokousväkeä viihdytti vielä yksi hyväntuulinen ja energinen rillipää, stand up -koomikko Heikki Vilja.
Lisää kuvia ja syyspäivän materiaalit jäsensivuillamme.